Earth Hour 2012 # Jom Bergelap


Jom sama2 kita semua menyokong earth hour ni...
Tiap2 tahun memang family aku akan sokong earth hour ni...
Lagipun kita cuma perlu bergelap selama SATU JAM...

Dan ELAKKAN diri berada di tempat ini ketika Eart Hour...
Hehehehe...


p/s : lepas tutup lampu mesti skodeng rumah lain... diorang tutup lampu tak???
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Mac 31, 2012 3:20:00 PTG delete

jom2....tapi mlm ni nu de kenduri le...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Sabtu, Mac 31, 2012 3:42:00 PTG delete

haha..memang kena elakkan berada ditempat tu..

Reply
avatar
Sabtu, Mac 31, 2012 4:21:00 PTG delete

Ala... tentu nyamuk banyak bila gelap.

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Sabtu, Mac 31, 2012 6:24:00 PTG delete

Anty berada di tempat selamat.

Tengah siap2 untuk candle light dinner di laman rumah.. Jom Masz..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Sabtu, Mac 31, 2012 8:52:00 PTG delete

Adoh.. Lupak kmk.. haha..

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 10:19:00 PG delete

ahahah!! mun adek mek tgh mandik.. mek off jak hahah pdh jak earth hour time mandik k hahah

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
Ahad, April 01, 2012 11:33:00 PG delete

dah join kelmarin :D hehe, terus tertido pula kat atas sofa.

Reply
avatar
Ahad, April 01, 2012 5:21:00 PTG delete

Support sekejap je..jadilahkan.^__^

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon