Sadis... Memotong Kek Menyerupai Baby

PERINGATAN : UNTUK WANITA YANG MENGANDUNG ATAU TAK SANGGUP TENGOK..
ANDA TIDAK DIGALAKKAN MENONTON VIDEO DI BAWAH...


Bagi aku memang kejam...
Memang sadis gila...
Walau pun itu hanya sebuah kek...

Kek yang mengerupai baby...
Bila tengok kek tu dipotong...
Tekak aku terasa loya...
Tu pun aku tengok sikit jer...
Kalau tengok sampai habis...
Muntah sampai keluar anak tekak lah jawapnya...
Tak sanggup aku nak tengok sampai habis...
Dalam kepala aku... dah terbayang macam2...

p/s :
kalau sanggup nak tengok video... scroll ke bawah...
kalau tak sanggup... sampai sini jer...

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/


Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Rabu, Mei 16, 2012 12:42:00 PTG delete

yui xsggup tgk..ilang idea sgt dah tu wat cmni!

Reply
avatar
Rabu, Mei 16, 2012 12:49:00 PTG delete

mcm mengajar pulak kan...haishh...

Reply
avatar
cha'e
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 1:46:00 PTG delete

dah kenapa nak kene buat kek yang menyerupai baby =.= *hentak kepala*

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 2:17:00 PTG delete

tak sanggup tgk ! eee.. terbayang2 yg real .

Reply
avatar
Rabu, Mei 16, 2012 2:19:00 PTG delete

macam takde otak ! buat kek bentuk macam tu..macam2 lah orang barat sekarang ni..

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 2:41:00 PTG delete

hadoii....! xsanggup..!

kenapalah org putih ni kadang2 suka buat kerja gila...?

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 2:41:00 PTG delete

astaghfirullah hal azim... tergamak juga manusia yang buat kek macam tu.. seolah2 macam kesukaan untuk menyembelih anak2 kecil macam tu..

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 2:42:00 PTG delete

Tak sanggup nak makan. gulp!!

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 5:26:00 PTG delete

Sikada rupa kek yg lainkah nak dipolah tuk.....

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 5:28:00 PTG delete

tak sanggaup tengok...gambar pon dah meremang rasa awak yg mengerat budak..haiyoo..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-cikgu.html

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 6:34:00 PTG delete

jijik betol... ni budak,.aritu penah tgk gmba kek bentuk jamban la taikla.. adoiyai..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 7:49:00 PTG delete

tergamak diorang nak makan kek macam tu eh? selera ke??

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Rabu, Mei 16, 2012 8:20:00 PTG delete

Aden Masz.. Mmg tak mampu nak tengok.
Sadis, kejam, giler..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon