Selamat Bercuti Semua...



Memandangkan hari ni cuti...
Aku plan nak keluar jalan2 kejap...
Destinasi utama ialah ke Popular TJ...
Kalau dah ke popular...
Tau2 jerlah apa yg aku nak belikan...
NOVEL...

p/s : Harap2 novel yg aku cari dah ada...

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Fienazzuki
AUTHOR
Selasa, Mei 01, 2012 9:38:00 PG delete

selamat bercuti...kita tak keluar pun...dowk umah ja...

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Selasa, Mei 01, 2012 7:09:00 PTG delete

Salam.. cari novel apa masz? hehehe.

Masz, lana tak sangka lak, novel siti rosmizah tu tebal giler..padan la pun dengan harganya, rm33.90. Lana tak pernah lgi baca mana2 novel dia sbnrnya.. :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon