XTVT Semalam...


Semalam merupakan cuti buruh...
So aku decide nak ke popular...
Punyalah aku merancang nak ke popular jam 10 pagi...
Dan akhirnya rancangan aku tertunda...
Jam 3 petang baru aku berangkat dr rumah...

Kelewatan tu pula disebabkan nak kemas bilik..
Aku mula mengemas jam 7 pagi...
Alih almari baju... alih kesitu.. alih kesana..
Lepas tu... rak novel aku pun kena alih...
Dari sudut kiri bilik ke sudut kanan bilik...
Punyalah banyak novel kena alih dulu...
Kemudian baru dapat alihkan rak buku...
Lepas tu kena susun balik novel...
Sambil sapu bilik yg penuh debu...
Dan debu2 tu pula boleh di buat bedak muka...
Memang letih...

Tapi dalam2 letih2 tu...
Sempat gak... pasang karaoke...
Makin lambatlah aku mengemas... hehehe...

Bilik akhirnya siap dikemaskan...
Selepas tengah hari dgn bantuan mak aku...
Masak lauk pun tak sempat... masak nasi jer sempat...
Kena makan luarlah jawapnya...

Lepas makan baru rancangan aku ke popular diteruskan...
Bila sampai popular... tengok ada rebate 25% utk member..
Apa lagi... aku sapu mana2 novel yg berkenan...


Cinta Gila - Dya Vanilla (SR Publication)
Terus Cintai Aku - Aleya Aneesa ( Alaf 21)
Duka Bersulam Rindu - Ameera Ameer (SR Publication)
Calon Jodoh Untuk Adik - Areila Sahimi (Kaki Novel)
Cinta Awek Dan Pakwe - Hasrudi Jawawi (Buku Prima)
Isteri Separuh Masa - Suri Ryana (Kaki Novel)

p/s : 6 buah novel untuk dihabiskan dalam bulan MEI ni... :)

Previous
Next Post »

15 Komen

Write Komen
Spudin
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:03:00 PTG delete

uishh..ini membaca ke makan novel ni ..haha

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:10:00 PTG delete

makkkk aihhh .. banyaknya beli .. perghh mmg betul2 minat nih .

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:18:00 PTG delete

hahahhaa..borong eh...byk diskaun sampey 25%..mesti jadi gila ehsssss...

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:19:00 PTG delete

cepat2 baca..polah review novel pastok..

Reply
avatar
myself
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:21:00 PTG delete

snap sikit masz punya rak novel nak tgk koleksi2 novel masz hehehe

Reply
avatar
pengisah
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:28:00 PTG delete

banyak juga tuh novel hehhe

Reply
avatar
iEdA
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:47:00 PTG delete

wah...bnyk betol...ida pon x smpt nk bc novel2 yg bl sblm neh...bz...hehe

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 12:51:00 PTG delete

laa..gila novel rupanya...hihiihi

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 1:01:00 PTG delete

perghhh..! byknya..! mas... selalu mas baca novel ni time bila ye...?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 1:42:00 PTG delete

@Cik Nur anytime nur... asal ada masa terluang... :) sebelum tido pun mesti baca...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 2:07:00 PTG delete

FUYOOOO...BYK NYA MASZ..LEH BUKAK KEDAI SEWA NOVEL KTK

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 10:16:00 PTG delete

banyak nye masz borong novel.hohoh..rajin betul membaca kan

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 10:54:00 PG delete

Byknya sekali beli.....rajin oo ktk baca novel...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon