Kembali Bekerja


Selepas cuti 4 Hari...
Hari ni aku mula kerja...

Sepanjang cuti...
Aku menerima beberapa jemputan,
Menjemput aku join segmen, GA dan seangkatannya...
Tapi malangnya... 
Aku tak dpt penuhi jemputan tu waktu tu...
Insya-Allah... hari aku cuba penuhi jemputan tu....
Tanda sokongan kau pd blogger lain...
Ok... nak BW dulu...

p/s : pssttt... petang nanti aku nak buat entry karok...
nak dengar suara aku nyanyi tak???
Lepas dengar jgn gelak suara aku yer...

Previous
Next Post »

12 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 9:46:00 PG delete

yeah...x sabar dgr suara buluh perindu ktk..
slmt bekerja blt..boh curik2 tdo

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 9:51:00 PG delete

slmt bekerja dear..hihi. mesti besh suara ni!

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 9:56:00 PG delete

selamat bekerja dear..hehe..nanti turn ayu alk cuti..hehe

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 9:56:00 PG delete

HARAP2 X UJAN..HHAHAHA...GULAU2

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 10:08:00 PG delete

syok cuti 4 hari yer...welcome back to work dear! hhehe

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 10:21:00 PG delete

YALAH..KMK PUN SEMUN JAK RASA TURUN KERJA RITOK..HAHAHA

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 10:39:00 PG delete

selamat bekerja semula..(^_^)

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 11:04:00 PG delete

selamat kembali bekerja.saya cuti 3 hari je.tupon amek leave gi interview.mesti mood cuti tak hilang lagi kan.hehe

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 12:38:00 PTG delete

selamat berkerja hihihi...hr pertama kerja semangat ke tak hikhik

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 4:23:00 PTG delete

Selamat bekerja balit.....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon