Dulu Bertudung Kuning... Kini Bertudung Merah

Perasan tak....
Gadis bertudung Kuning...
Dah tukar tudung dia...
Dia pakai warna Merah pula kali ni....

\/

\/

\/

\/

\/

\/

Sbb apa aku tukar warna tudung dia...
Sbb aku ada jumpa blog yg guna gadis ni jugak...
Tak boleh nak salah kan dia... nak salahkan aku pun tak leh jugak kan...
Sbb nya gambar ni aku dpt bila geledah Pak Cik GOOGLE...
Jadi siapa2 pun leh gunakan...
Cuma kali ni aku edit sikit...
Hehehe... sikit ke???
Aku tukar warna tudung dia...
Baju dia pun aku tukar color...
So sekarang dia Gadis Bertudung Merah

p/s : hari ni asyik bersin... batok...
Hidung masih selsema...
Pergelangan kaki masih sakit walaupun dah kurang sakitnya...
Tu pun dah tahu sakit... masih gak nak jalan2... ;p
Demam, alhamdulillah dah kurang...
Hope demam tak datang menyerang semula... huhuhu

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA
Previous
Next Post »

29 Komen

Write Komen
Trah Zain
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 3:35:00 PTG delete

haha.. nmpk semangat sikit pkai merah :D :D

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 3:45:00 PTG delete

nampak lebih ceria..harap tuannya pun cepat baik dri dmm n ceria sll

Reply
avatar
Aine Ainun
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 3:46:00 PTG delete

Nampak garang sikit serba merah, tapi still lg cute, n nampak berani, ;)

hepi weekend!

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 4:25:00 PTG delete

cantik la merah. moga cepat baik mas. :)

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 4:39:00 PTG delete

Salam masz.

Aaa..ok jugak jadi laguni, sesuai dgn nama masz yg dah merah juga tu ^_^

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 4:40:00 PTG delete

gadis bertudung putih ada tak? sesuai dgn lagu kump may tu.. hihi

Reply
avatar
Jumaat, Julai 13, 2012 6:16:00 PTG delete

Takpelah,dapat gak dia tuka tudung baru kan..hehe..

Reply
avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 6:58:00 PTG delete

hihihi...merahnye mak ngah... :p

Reply
avatar
ERYZA
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 8:02:00 PTG delete

Bau dah tudung kuning tu gi hantar dobi...... Merah menyala la Mak Ngah..

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 8:12:00 PTG delete

tang mena jak upa muka gadis ya ow.. kck ilak upanya.. nok first ya nampak ayu jak kaler tdg nya.. then ktk tuka merah nampak makin gojes.. tertarik org ngga hehe..


aie tedah lok.. byk rehat n minum aek..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:03:00 PTG delete

santek la sis..cam trademark ktk..kaler itam merah

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:57:00 PTG delete

hamboih.. merah menyala.. hehehe

Reply
avatar
Jumaat, Julai 13, 2012 10:57:00 PTG delete

rjin edit..comel lak tu;) slmt hjung minggu..resepi ayam minang nnti dila gth kt entry ye:)

Reply
avatar
MAY
AUTHOR
Sabtu, Julai 14, 2012 12:23:00 PTG delete

wah.kreatif.klu saye,mmg x la edit ni.header yg ad skrg pun kwn bloger bt kan..tgu bloger len plk bt kan.hihi..sbb x reti bnde gini..

Reply
avatar
Miss BaNu
AUTHOR
Sabtu, Julai 14, 2012 1:55:00 PTG delete

merah membara gitu..cantik sgt =)

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Sabtu, Julai 14, 2012 2:10:00 PTG delete

Merahnya..pndai edit ye..semoga cpt sihat ye..

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Ahad, Julai 15, 2012 8:46:00 PG delete

mcm lagu pulak, gadis bertudung merah. hehe.

Reply
avatar
Ahad, Julai 15, 2012 9:38:00 PTG delete

muja suke merah,,, best je terang benderang :D

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Ahad, Julai 15, 2012 11:03:00 PTG delete

Itam merah! my feberet kaler..! ^_^

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 3:28:00 PG delete

peewitt..
nmpk lebih garang,lebih menyerlah giteww tau dgn wana merah..ai loikee =p

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 9:42:00 PG delete

xpe masz....better buat trademark sendiri :)....ag comel n berani...kdng2 nmpk garang

Reply
avatar
Isnin, Julai 16, 2012 1:47:00 PTG delete

merah pun lawa bah..ngam dgn tulisannya..

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 3:29:00 PTG delete

cantik..lepas ni blh nyanyi dia gadis bertudung merah.haha

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 10:13:00 PTG delete

kuning cantik merah pun cantik la mas hihii

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon