Fening... Pening... Doodle

Doodle ni aku guna power point jer..

Dah lama tak buat doodle... 
Simple jer doodle yg aku buat...
Aku memang jelez dgn MEREKA2 yg pandai buat doodle ni...
Nak kurangkan jelez ni
Aku google... google... google..
Cara nak buat doodle guna photoshop...
Dan aku TER-jumpa satu tutorial ni...
So aku try lah buat...
Alhamdulillah mula2 tu aku dpt ikut step2 yg ditunjukkan...
Tapi bila masuk ke langkah 9... tak menjadi pulak...
Aiyyoooo... pening kepala...
Satu persatu step dah aku ikut...
Hasilnya tetap tak menjadi...


Comelkan doodle ni...
Kredit untuk http://alieff.com/

p/s : bila fening dah ilang... aku nak try lagi...
harap2 menjadilah... ;'(
Previous
Next Post »

25 Komen

Write Komen
Miss Etown
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 3:47:00 PTG delete

tq for the info.. hi! im already follow ur blog.. feel free to visit n follow my blog back. thanks! ;)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 4:03:00 PTG delete

mas kira terror la buat doodle wani lansung xpandai hahha

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 4:08:00 PTG delete

Pandei ktk molah doodles Masz ooo,dah ada basic senang jak mun ktk nak molah yg lebih cantik agik,kmk tuk mauk ada mood betul2 nak belajar molah ya,tp bila mood ya nak dtg,hahahaha......

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 4:30:00 PTG delete

comellah..nur langsung xpandai.hihi

Reply
avatar
Isnin, Julai 09, 2012 4:56:00 PTG delete

nak nangus nie...waaa nurul lagi tak pandai.tapi mmg suka tgk doodle=)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 6:45:00 PTG delete

okla tu. slow2 belajar. nanti mesti terer punye. cikna langsung xpandai tau. :)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 6:46:00 PTG delete

pandainya buat doodle.. cantik plak tu.. sy tak reti plak nak buat hoho

Reply
avatar
Isnin, Julai 09, 2012 7:11:00 PTG delete

pndei ktk polah dudel ya..mek polah tek alu hancor..haha

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 10:02:00 PTG delete

Salam..masz..takpa, berusaha itu tangga kejayaan! >_<

Usaha lagi ya! ^_^ nanti dah menjadi, tunjuklah kat kami :)

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 10:02:00 PTG delete

WAH!! comelnya.. dah pandai buat doodle da.. tahniah :)

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Isnin, Julai 09, 2012 11:54:00 PTG delete

ala...saya ni memang jenis tak berseni.waaaaaa

Reply
avatar
Isnin, Julai 09, 2012 11:58:00 PTG delete

salam ziarah, untuk persahabatan..
saya suka blog ini cantik...
saya follow 1093,
ditunggu follow kembali kawan..
terima kasih
wasalam..

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Selasa, Julai 10, 2012 1:28:00 PG delete

gud luck ye :)
smoga mnjdi lah kali ni..tp comel lah doodle tu.pp pun ala2 tembam gitew.hehhe

Reply
avatar
Woofer Storm
AUTHOR
Selasa, Julai 10, 2012 1:35:00 PG delete

nak juga awk buatkan tuk sy..boleh?comel tak pe,janji ikhlas.hahaa

Reply
avatar
Selasa, Julai 10, 2012 9:36:00 PG delete

kena sabar nk buat doodle ni..hehe

lama cik en x terjah blog kawan2 cik en ni..nak tau sebab pe.. kena tengok entry ini
http://www.nurfuzie.com/2012/07/kovensyen-kecemerlangan-diri-dvs-2012.html

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Selasa, Julai 10, 2012 11:46:00 PG delete

itu kira da cantik + kreatif hasil tgn masz.... :) xpe trskan memcuba....cnfrm ag cantik hasilnya..eheheheh

Reply
avatar
Aine Ainun
AUTHOR
Selasa, Julai 10, 2012 10:04:00 PTG delete

Saya lgla xpndai berdoodle bagai..;)

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Rabu, Julai 11, 2012 1:17:00 PG delete

Wah Masz pandai wat doodle gak yek... Nak satu bleh hu hu...

Reply
avatar
Arina Shamsul
AUTHOR
Rabu, Julai 11, 2012 6:20:00 PG delete

percubaan yang baik dear..cuba sampai berjaya ok :)

good luck

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon