Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015




HAIIIIII..... JOM JOIN SEGMEN MOMMY IRRA... SANGAT SENANG DAN MUDAH...

Syarat-syarat segmen mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau.


1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa.

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.


Tu jer. Mudah sangat kan.


Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, mommy dah tak kira.


Bagi aku HARI MALAYSIA merupakan PENYATUAN ketiga buah negara... MALAYA, SARAWAK dan SABAH menjadi sebuah negara iaitu MALAYSIA... Penyatuan ini mengeratkan semua kaum di Malaysia... Tanamkan dalam diri cintai MALAYSIA... #SEHATISEJIWA
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Ummul Azkee
AUTHOR
Selasa, September 15, 2015 10:26:00 PTG delete

wah...byknya bendera malaysia..good luck reen

Reply
avatar
Rabu, September 16, 2015 12:30:00 PG delete

wahh gituw captionn.hebak hebakk.all the best kak syg

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
Rabu, September 16, 2015 11:47:00 PTG delete

Fuhh semangat betol reena..selamat hari malaysia

Reply
avatar
Khamis, September 17, 2015 1:02:00 PTG delete

PErgh... gitew... Meriah betul BACKGROUND tu..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon